vrijdag 7 mei 2010

GIFT: Moederdag

De mama is niet eenvoudig om cadeaus voor te kopen. Maar ze houdt wel erg van body lotions. Dus besloot ik eens voor een luxe-exemplaar te gaan dat ze niet snel voor zichzelf zou kopen. Ikke dus naar Ici Paris XL.

Een heel aardige verkoopster sprak me aan, en ja, body lotions, dat hadden ze wel, maar of ik niet liever voor zo'n mooie cadeauverpakking ging. Prima, maar dan niks met douchegel want we hebben nog minstens 8 flessen. Dat bleek nog niet zo eenvoudig...

Hele leuke Clinique setjes, maar de mama draagt nauwelijks make-up en reiniging zonder make-up verwijderen krijg ik aan haar niet verkocht . Dus maar niet.

Mooie parfumdozen ook, maar das riskant. Wat ruikt ze graag en wat niet? Moeilijk te zeggen. Ook maar niet. Bovendien gebruikt ze ook weinig parfum, de laatste tijd.

De verkoopster bleef echter vriendelijk. Misschien iets met een dagcreme erbij? Misschien.


Toen stelde ze me de Elizabeth Arden 8 Hour Cream giftset voor. Een mini bodylotion -ahum intensive moisturising body treatment- , dé 8 Hour Cream met SPF 15 en een lippenbalsem, eveneens met SPF 15.
En ik was verkocht.

Zo'n prachtig setje en nog betaalbaar ook. 25 euro ongeveer. En, mooi meegenomen, op deze giftset is op dit moment 50% korting om een of andere duistere reden. Dus nog maar een bloemetje bijkopen ofzo.

Anyway, ik gaf het setje bij thuiskomst aan de mama want ze vertrekt dit weekend voor een weekje op vakantie. Hieronder haar reacties:

8 Hour Cream Intensive Daily Moisturising for Face SPF 15 (15ml)

"Het is toch niet te rood he?" Nee dus. Wit spul.

"Het ruikt wel speciaal he?" Ai. Speciaal. Dat is nooit goed. Persoonlijk vind ik het wat naar gember ruiken, maar de geur trekt erg snel weg en laat enkel een frisse zweem achter. Niet echt zo'n probleem dus. Zelfs de mama heeft zich erover gezet.

"Oei, das dikke creme." Met volle overtuiging blijft ze negatieve kantjes vinden. HELP!

"Oh. Maar hij trekt snel in." Oef. GERED!

"Wat is spuhf?" "Huh?" "SPF?" Hihi. Mijn mama is niet zo'n smeerseltjestype, mocht je het nog niet gemerkt hebben. Ik heb het rustig uitgelegd. Leek haar nuttig "voor op vakantie." Nouja...

8 Hour Cream Intensive Moisturising Body Treatment (30ml)

"Tja, dat is dus dezelfde geur." Ook deze blijft gelukkig niet lang hangen. No worries.

"Smeert wel fijn." Ik blij. Deze creme blijkt min of meer goedgekeurd.

8 Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 (3,7g)

"Amai, dat is vettig!" Dat is wel een beetje de bedoeling natuurlijk...

EINDOORDEEL:

Tja, wie zal het zeggen. Mijn mama is errug kritisch. En toch zien we ze graag hoor.

2 opmerkingen:

 1. hahaha héél grappig en jammer genoeg herkenbaar :P
  leuke blog heb je, leuke naam ook ^^ ik ga je blogloven ;)
  ivm die bruine nagellak: kijk eens bij arcancil? (ik heb hem zelf maar deed hem nog nooit op *schaam*) of anders heeft manhattan ook een bruin lakje, ik weet natuurlijk niet precies wat je zoekt :) en die oceana groenige(?) oogschaduw is echt heel goed en gepigmenteerd! (maar ik mocht hem niet kopen van mezelf :P)
  veel succes/plezier met je blog alleszins!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, hoe grappig! Moeders lijken overal even kritisch te zijn! Maar het lijkt me wel een leuk setje!

  BeantwoordenVerwijderen