zondag 25 juli 2010

PERSONAL: The brush murders

Vanochtend was vriendje was de slaapkamer aan het opruimen. Ik zat wat te priegelen met mijn laptop, maar ik had de badkamer al gedaan, dus ik vond dat ik best even lui mocht zijn. Tot ik plots half-hysterisch "WHAT ARE YOU DOING?" riep en rechtschoot.
Arme schat schrok zich rot.

Maar hij zat mijn make-up borstels met de haren naar beneden in mijn brushroll te duwen!

Ik kon me zo al de platgedrukte en omgebogen haren voorstellen dus ik heb ze snel gered en dan zelf mijn beautyhoekje opgeruimd. Had ik eigenlijk sowieso moeten doen maar ja, liever lui dan moe. Dus ook eigen schuld, dikke bult eigenlijk.
Toch ben ik blij dat ik het gezien heb. Mijn zorgvuldig opgespaarde en zeer beperkt collectie kwastjes bijna vermoord!Haha, overreacting, jawel. En ik voel me ook best schuldig omdat ik zo naar Vriendje riep, maar de precious kwasten!

Heb jij je al eens zo belachelijk gemaakt?

4 opmerkingen:

 1. Oww haha klinkt best herkenbaar! Een hele tijd terug had ik mega dure shampoo gehaald waar je maar heel weinig van nodig hebt (gelukkig maar want er zal maar 200ml in) En wat doet mijn vriendje....hup knijp halve fles leeg en wast zijn haren en zijn lichaam ermee!! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt zo herkenbaar! En toch kan ik op geen enkel concreet voorbeeld komen... Gek, want ik kan het me zo voorstellen dat er wel wekelijks zo wat gebeurt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb toch ook wel graag dat mijn vriend van mijn spulletjes blijft, hij kent er niks van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou het is toch veel geld hoor dus begrijp het wel !

  BeantwoordenVerwijderen