vrijdag 23 juli 2010

REVIEW: Elizabeth Arden Cheekcolor

Deze kocht ik bij Savers. Lekker goedkoop dus. En toch behoorlijk High-end, Elizabeth Arden zijnde. Vond ik dus leuk om mee te grabbelen.Ai ai. Zodra ik het doosje opendeed, was me al duidelijk waarom ie zo goedkoop was. Hij hing vol met roze poeder (dat zie je niet op de foto, daar heb ik het al afgeveegd) en de gouden omlijsting hing los. Ach, dacht ik. een drupje lijm en dat hangt weer vast.

Ik kocht deze in 27 Darling Rose, een mooi zachtroze kleurtje. Niet te opvallend.


Doosje open, en ja hoor, nog meer roze stof. Maar de schade viel mee! Het was maar fall-out, de blush zelf was niet kapot ofzo. Hierboven zie je trouwens nog beter hoe het kadertje losgekomen is.


Verder dus wel een heel mooie kleur! Hier heb ik hem al wat opgeschoond, maar de spiegel ben ik blijkbaar vergeten. Oeps. *-_-*
Volgende stap: swatchen. Nou, ik kan je wel vertellen dat dat niet meeviel. Fall-out! Echt ongelofelijk veel. Het was een uitdaging om uberhaupt blush op het borsteltje te houden. Ik heb het ook met mijn normale blushbrush geprobeerd, maar dat ging niet al te best omdat die wat te groot was voor het pannetje.


Lekker subtiel roze, dacht ik. En toen probeerde ik het op mijn arm te krijgen voor de foto.


Zien jullie hem? Ik ook niet, maar hij zit toch echt hiero.


Wat een sof dus. Deze blush is heel erg poederig, het doosje is stuk en het pigment is abominabel. Gelukkig gaf ik er niet te veel geld aan...

5 opmerkingen:

 1. Ziet er in het doosje een heel leuk kleurtje uit, maar inderdaad, veel zie je er niet van. Hopelijk heeft het meer effect op je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van dit, maar je hebt toch al leuke dingen kunnen scoren hé :)
  Mag ik anders is een lijstje sturen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk, stuur maar een mailtje en ik laat je weten wat ik voor je kan doen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even denken, ik ben zelf nog op zoek naar Urban Decay. Zou hier makkelijk te verkrijgen moeten zijn, maar ik heb het nog niet gevonden.
  Wel is er vlakbij een Boots en een Superdrug waar ze Sleek hebben en NYX (maar niet alles, geen jumbo pencils bijvoorbeeld. SNIK!)
  Revlon is hier makkelijk te verkrijgen en Barry M natuurlijk ook.
  Het is misschien een goed idee om eens online te kijken?

  BeantwoordenVerwijderen