woensdag 14 juli 2010

UPDATE: UK arrival

Zozo, daar ben ik dan. In Engeland. Excuus voor het acuut gebrek aan updates. Bleek dat het internet van mijn vriend uitlag. Maar nu dus niet meer. 
Wat heb ik zoal gedaan?


Naar Saddington Car Boot Sale gegaan. HEEL VEEL chips gekocht. Grote doos met 12 zakken was 4 pond.Car Boot Sales zijn ge-wel-dig. Het is een beetje als een rommelmarkt maar dan wel op een apart terrein. Je rijdt lekker met de auto een veld op en daar parkeer je. Op die wei zijn dan allemaal standjes met een heleboel goedkope brol. En soms ook echt leuke spulletjes. Deze keer was er bijvoorbeeld een kapperszaak die zijn stock verkocht. Ik heb niet zo'n goede ervaringen met TIGI-spul maar het was me daar een stormloop op dat standje! In ieder geval, er zijn echt koopjes te doen en het is ook gewoon reuzegezellig.

W7 Gel liner gekocht bij Savers. 1 pond. Muhaha.

Estee Lauder Blush bij Savers. 3 pond. Squee.

GOSH Rainbow gespot bij Superdrug. 4 pond. Straks nog twee GOSH Rainbows halen voor Eva en Mandy. Dan naar het postkantoor om de boel op te sturen.

Superdrug eigen merk Illuminating Moisture Cream gekocht. En ook Body Scrub. Samen 2 pond. Lekker goedkoop want er komen nieuwe verpakkingen. 

Gliss Liquid Silk Gloss Hair Express-Repair Conditioner gekocht bij Superdrug. 1 pond. Koopje.Elle gekocht met gratis T-shirt. Veels te klein voor mij maar leuk cadeautje voor zusje.
Dat is het wel zo ongeveer.
Er komen reviews van een heleboel dingen aan maar daar heb ik vandaag even geen zin in.


En totaal iets anders: HET GIET HIER DE HELE DAG KLOTEKUTLAND!


Dat moest er even uit. Geniet nog van jullie heerlijke zomer terwijl ik nadenk over welke paraplu ik straks meeneem. Zucht.

6 opmerkingen:

 1. leuke aankopen! en straks natturlijk gosh rainbow ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!!! maak je nog foto's van de Estee Lauder blush?? b

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!
  Ben erg benieuwd naar GOSH rainbow!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier was het gisteren ook niet zo'n goed weer hoor :)
  Geniet nog van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen