woensdag 7 juli 2010

Vakantie: wat gaat er mee? - Beautyproducten

Morgen vertrek ik op vakantie! Joepies!
Even situatieschets:
Ik ga niet twee weken bakken in de zon, nee, ik ga zes weken logeren bij mijn "schoonouders" (we zijn niet getrouwd, maar hoe zeg je dat anders? xD) in Engeland.
Vorig jaar had ik op zes weken exact drie dagen zon, terwijl het in Belgiƫ gewoon schitterend weer was, dus dat belooft.

Voor zes weken neem je een hoop mee, zo blijkt. xD Heel veel mini's, een hoop make-up en dan nog meer spullen. xD

Ik ga er geen uitleg bijzetten, het wordt gewoon een fotoreeks, maar mochten jullie toch nog ergens vragen over hebben, stel ze gerust.

 

8 opmerkingen:

 1. have fun! hopelijk beter weer dit jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaaaaaaaaaaaa! Wat een hoop spullen!!! En dan hebt ge nog niet eens kleren ingepakt :-p Wel leuk allemaal! Jij hebt gewoon 10 keer meer reisspullen dan ik in totaal bezit. Ik word daar jaloers van, als ik die foto's zie, krijg ik zo een zin om te gaan tutten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie! Zoveel :D
  Heb die Manhattan concealer ook :) En die toilettas die je kan ophangen ook!
  En omg, ik ben jaloers op al je Gosh liners!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kocht ik speciaal voor de vakantie. Heb geen zin om hopen oogschaduw mee te sleuren die dan toch stukgaat in mijn tas. Potloodjes zijn dan veel handiger. En ze waren 1+1 bij Kruidvat vorige week. Deze week trouwens in Nederland! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow echt veel dat je meeneemt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha grappig om te zien dat je zoveel meeneemt! Als het allemaal in je tas/koffer past dan is het wel lekker comfy!! WIj moeten met vier personen en onze baggage in de auto, dus ik moet jammer genoeg wel keuzes maken :'(

  BeantwoordenVerwijderen