dinsdag 24 augustus 2010

REVIEW: Sleek Pout Polish

Haaa, Sleek. Mijn nieuwe Engelse liefde. Naast Vriendje natuurlijk. ;) 

Ik heb dit merk echt pas ontdekt en it is LOVE. Ik had er natuurlijk wel al over gelezen maar ik heb nog niet de mogelijkheid gehad om het zelf te proberen. Sleek kan je in de Benelux immers niet bij de drogist oppikken. Je kan het wel bij een aantal webwinkels kopen, o.a. http://www.beautybyelke.be/ en http://www.alicejohavesentials.nl/.
Ik kocht al mijn nieuwe Sleekspulletjes dus gewoon in Engeland, bij Superdrug en vandaag ga ik het hebben over de Pout Polish.

Dit is een getinte lippenbalsem en hij bestaat in vier kleurtjes: Electro Peach, Pink Cadillac, Chocolate Kiss en Perfect Plum. Zelf heb ik alleen Pink Cadillac. Ook Electro Peach stond op mijn verlanglijstje maar die was werkelijk overal uitverkocht. En ik heb toch een tiental verschillende Superdrugs bezocht. Jammer.


Maar goed, de review. Dit is wat Sleek er zelf over zegt:

A tinted lip conditioning balm formulated with natural oils such as Almond Oil, Shea Butter, Avocado Extract and Vitamin A, C and E to help condition the lips and lock in moisture.
It also includes SPF15 to help protect the lips from sun exposure.
Using a lip brush or fingers, apply a small amount to the upper and lower lips for a sheer wash of colour and gloss. 10g 

Een hydraterende lippenbalsem dus met een kleurtje. Jaaaa, een felroze kleurtje en me likey!


De balsem zit een potje wat voor sommige misschien wat minder interessant is, maar ik vind het prima. En dat potje is cute! Echt, het design van Sleekverpakkingen is tof. Het ziet er allemaal zo luxueus uit en het is zo ontzettend budget. Kan toch niet beter?

De balsem zelf is een soort van plakkerige crème. Het is moeilijk te beschrijven. Als je de Vaseline lippenbalsem in potjes al een keertje geprobeerd hebt: het is een soortgelijke structuur.

En nu het grootse voordeel: er zit heel erg vele pigment in. En ik bedoel VEEL. Sleek zegt zelf 'a sheer wash of colour'. Nou, daar ga je toch je best voor moeten doen. Persoonlijk vind ik hier niks sheer aan. Lekker in-you-face knallen, ja, dat wel. Het kan wel subtiel hoor, maar dan mag je echt maar een pietsieklein beetje gebruiken en dan moet je het heel erg goed in je lippen inwerken.


Sleek Pout Polish geeft trouwens een hele mooie glans aan je lippen ook. Niet zo'n artificiële plakglans als een gloss maar eerder zo'n "Hallo! Wij zijn supergezond en kissable!"-glansje. 

Ik houd zo ontzettend van dit spul. Ik wou Electro Peach al maar nu is het echt een must-have geworden. Toch maar eens online bestellen dus...

8 opmerkingen:

 1. Ha, Sleek! In november ga ik een dagje naar Londen en Superdrug staat al op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zowel Pink Cadillac als Electro Peach gekocht in Engeland en ben er ook heeel erg blij mee! Superdrug is trouwens een toffe winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er fijn uit. Lijkt op de TLC van Mac maar die zijn niet zo gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zou ik ook wel es willen hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik denk dat ik er binnenkort ook een ga aanschaffen:).

  BeantwoordenVerwijderen