woensdag 18 augustus 2010

REVIEW: W7 The cheek of it! in the pink - blush

Vroeger gebruikte ik nooit blush (rood gezicht, blush, who needs it, meer dan genoeg natural pink cuteness op mijn snoet), maar ik ben om, vrees ik. Sinds ik een blush van Sleek kocht (jaaaaa, die review komt ook nog!), draag ik bijna elke dag blush. Het is gewoon mooi. Zelfs als mijn rode plekken door mijn foundation schijnen, kan blush best nog. Maar dan geen kilo's natuurlijk. ;)

Maar goed, ik kocht dus twee W7-blushes in twee verschillende knallend roze kleurtjes. Zoals je in de titel ziet, het is een hele mond vol en dan heb ik de kleurtjes nog niet eens vermeld! Het gaat om Baby Pink (de lichtere kleur) en Pink Sands (lekker fel!).




Beide blushes hebben een doorzichtig dekseltje, zo kan je de kleur goed zien, maar je hebt geen spiegeltje. Of je dat belangrijk vindt, moet je zelf weten. Ook zit in allebei een leuk printje, namelijk de tekst in the pink, wat ik toch wel heel erg toepasselijk vind.
Er zitten geen kwastjes bij. Zelf vind ik dat geen enkel probleem. Die gratis kwasten zijn bijna altijd rommel en dan zit je die voor niks mee te zeulen.

Nadeel bij deze blush is dat hij vrij poederig is. Als je je kwast goed aftikt, is dat geen probleem, maar dat moet je echt wel doen. Vooral de donkere kleur Pink Sands heeft daar veel last van.





Baby Pink is echt zo'n basisroze blushkleurtje dat iedereen staat, alleen heeft deze een twist. Er zit een hele mooie zilverwitte shimmer in. Dat had ik niet gezien in de winkel (curse you, shoplights!), maar ik ben heel blij dat het erin zit. Het is echt een prachtig kleurtje, en die shimmer maakt het alleen maar mooier. Je gaat er niet als een discobal uitzien, dus prima! Deze kleur is vrij dekkend (pigment rules!), maar omdat het geen donkere blush is, zal je niet snel een too-much-effect krijgen. Toch oppassen en je kwast goed aftikken!


Pink Sands is roze. Heel erg roze. Denk Barbie en ga dan nog een tint of twee feller. Behoorlijk in-your-face dus, maar ik ben fan! Hij is zoooooooooooo mooi! *zweverig gezweef*
Je kan deze kleur heel goed opbouwen dus je kan hem inderdaad lekker fel aanbrengen, maar je kan ook voor een subtieler effect kiezen met 1 lichte veeg van je kwast. Nice.


Al bij al vind ik deze blushes prachtig. Heel goed gepigmenteerd spul en lekker grote potjes. Mooie kleuren ook en zo'n print is natuurlijk altijd geweldig. Jammer dat hij wat aan de poederige kant is, maar voor zijn prijs (3 pond) kan je daar echt niet over klagen. Een aanradertje!

4 opmerkingen:

  1. De donkerste zou voor mij een beetje te 'bessenkleur' zijn voor m'n wangen, de roze vind ik heel erg mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er weer fijn uit! Volgens mij ga je een aantal koffers moeten bijkopen als je terug komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @misswhitemilkyway Ik heb dat slim opgelost: Lien heeft al wat spulletjes mee terug naar Belgiƫ genomen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen