woensdag 4 augustus 2010

Saddington FAIL: lipstick swatches

Oh daar ben ik weer met nog een Saddington anekdote. Maar het is echt een eindeloze bron van verhalen. xD Ik heb trouwens vorig weekend een paar fotootjes gemaakt, dan krijg je een idee van wat het precies is.

 

 Het is dus best groot. Er zijn echt RIJEN met auto's en dus ook HOPEN rommel. Maar dat is juist leuk! Pareltjes vinden tussen al die brol, love it. Morgen komen vrienden van me op bezoek voor een weekendje en zij is behoorlijk zwanger. Saddington is een paradijs voor tweedehands babyspullen. Kleertjes, meubeltjes, they have it all. En aan bodemprijsjes. Wel effe controleren hoe schoon het is. ;D

En even tussendoor: check het weer! Het enige zonnetje dat ik deze week gezien heb. Nu is het alweer constant grijs. Triest hoor.
Maar goed, anekdote van de week:

We liepen langs een make-up standje. Ik heb er zelf geen aandacht aan geschonken want het zag er ten eerste errug vies uit en ten tweede, de zon scheen en de make-up was niet afgedekt. Smeltende boel kopen, I think not. Dus we lopen erlangs en er staat een gesluierde vrouw naar de lipsticks te kijken. Ze kiest er eentje uit en maakt een swatch op haar hand. Hier komt het drama. ;)

"OY! What the fuck are you doing?"
Die vrouw kijkt hartstikke verbaasd, snapt niet wat er aan de hand is.
"Don't do that! You use it, you buy it!"
"But I was just checking the colour..."
"You don't need to be doing that, at the end of the day you see the colour, you don't need to be rubbing it all over your hand."
(Ik word trouwens gek van dat ge-at the end of the day hier de hele tijd. Zo'n betekenisloze uitspraak! Ik weet niet of het iets streekgebonden is of gewoon het trendy zinnetje van de maand. Het is alleszins irritant.)
 "But..."
"Don't give me that! I don't go to your-"

Oh-oh. Gelukkig onderbrak deze onbeschofte boer zichzelf, want zowel Vriendje als ikzelf voelden hem aankomen: de beroemde I don't go to your country and...

Over het belang van swatches ga ik het niet eens hebben. Het staat buiten kijf dat de kleur van een lipstick op de stickedr totaal irrelevant is. De sticker kan verkleuren, slecht gedrukt zijn... Zelfs de lipstick zelf is geen garantie op een goede kleur. Hij kan sheer zijn of juist heel erg dekkend. Deze man wist duidelijk niks van make-up en zou het ook helemaal niet mogen verkopen. Waarschijnlijk was dit ook allemaal erg illegaal nep of gestolen spul.
Maar bovenal, het was een onbeleefde, racistische boer.

Wat denken jullie, zou ie net zo onbeschoft geweest zijn als het een blonde Britse dame was geweest die dit deed?

3 opmerkingen:

  1. Die zou natuuurlijk niks zeggen als het een mooi blond Brits dametje was! Bah, ziek word ik ervan van zo'n mensen! Ze had hem een klap in zijn gezicht moeten verkopen :) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarschijnlijk had ie dan anders gereageerd ja... Pff, echt onbeschoft! :S

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Poeh..... Met mijn hormonen was daar waarschijnlijk ruzie van gekomen :-p Zondag Saddington's ik kijk er naar uit!!!!!!!!!!!!!! Ik wil wel eens testen hoe hij reageert op swappende, zwangere, buitenlandse brunettes :-p

    BeantwoordenVerwijderen