dinsdag 26 oktober 2010

Luna Twilight Just Bitten Lip staining Balm

Jawel, nog meer Twilight spulletjes. Deze keer van de Lunareeks.

Ook hier is de verpakking weer helemaal af. Kijk naar die fraaie glanzende takjes in de matte kartonnen doosjes en diezelfde takjes op de lipstickhulzen! Prachtig toch? Op het uiterlijk van deze producten is werkelijk niets aan te merken. Stijlvol maar toch bijzonder. Echt klasse.


 
 

Ik heb twee kleurtjes van deze balm: de bessenkleurige Rapture en een koraalroze Eye Candy.

Ondanks dat het "balms" zijn, zijn ze goed gepigmenteerd. Man, wat komt daar veel kleur vanaf zeg!

Rapture is heel mooi maar zou ik zeker niet elke dag dragen omdat hij best wel donker is. Bovendien heeft hij ietwat de neiging tot vlekken. Niet onoverkomelijk, maar je moet het wel in je achterhoofd houden bij het aanbrengen.

Ook Eye Candy is een fijne kleur maar wel veel geschikter voor dagelijks gebruik. Hij is subtiel maar geeft toch kleur. Je ziet dus wel degelijk dat je wat met je lippen gedaan hebt.

 
 


Het zijn staining balms. Balsems en dus verzorgend. Ik heb ze al een paar keer gedragen en zelfs met dit koude weer valt de schade mee. Ik ga niet beweren dat mijn lippen goed gehydrateerd waren, ze voelden wat droog aan op het einde van de dag, maar ik had geen velletjes! Normaal moet ik met zulk weer dagelijks scrubben, zeker als ik een lipstick gebruikt heb.

Verder zijn het staining balms. Dat wil zeggen dat de kleur in je lippen trekt en daardoor uren blijft zitten. Of dat zou toch moeten. Ik merk dat de kleur inderdaad goed in je lippen zinkt, maar zeker met Rapture moet je toch na het eten bijwerken. Een drankje overleeft hij wel, maar als je je boterhammetjes bovenhaalt, mag je je toch aan touch-ups verwachten.

Conclusie? Een fijn  product, zeker het kopen waard, maar verwacht er geen wonderen van!

3 opmerkingen: