zondag 17 oktober 2010

My favourites

Ik heb een paar nieuwe favorietjes dus laat ik ze maar met jullie delen:


Mijn favoriete parfum voor de winter is Rouge van Christian Lacroix. Heerlijk geurtje. Sensueel, zwoel maar toch ook nog fris. Ik hou niet van zware geuren en deze is wel kruidig maar nooit zwaar. Mjammie. Ik kreeg deze alweer een flinke tijd geleden cadeau van de schoonmama.



Als tweede koos ik voor mijn UNE-lipstick. Ik heb er maar eentje, maar deze zit ALTIJD in mijn make-uptasje. Omdat de kleur bij alles past. My lips but better. En omdat hij mijn lippen niet uitdroogt. Hij blijft ook mooi boven een balsem. Niets dan lof over dit schatje dus.


Ook het Colour supplement van Lush is een veelgebruikte favoriet. Het potje ziet er niet meer uit en begint ook al aardig leeg te raken. Ik gebruik dit als concealer en op couperose-explosiedagen ook als foundation. Mineraal poeder eroverheen en klaar. Mengen met een dagcreme werkt ook maar geeft voor mij niet genoeg dekking. Heel fijn product, veel te klein potje helaas.


Mac Sweet Sienna is een pigmentsample dat ik kreeg bij Mac Stylesetter (longwear lipstain die ik kocht op een blogsale). Ik ben er helemaal dol op! Wat een prachtkleur. Ik combineer het met alle mogelijke kleuren om een felle look toch net iets smokier, neutraler of draagbaarder te maken. Ik zal deze een keertje fullsize moeten zoeken...



 En tenslotte de Météorites van Guerlain. Ik liep er al jaren op te kwijlen en ik heb er ook jaren aan weerstaan maar toen Ici Paris XL onlangs die 30% kortingactie deed, kon ik het niet meer houden. Ik heb de originele versie: Teint Rosé. Zelfs met 30% korting was dit nog een dure grap maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik gebruik mijn "bollekes" zo goed als dagelijks. Soms zijn er nu eenmaal van die producten waar je gewoon verliefd op wordt.

7 opmerkingen:

  1. Damn, nu staan er weer 2 dingen meer op m'n wishlist :-) I hate 'favorite posts' omdak dan altijd vanalles wil aanschaffen :-)

    De meteorites en de Une lipstick...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lippenstift ziet er inderdaad heel goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nice! Mooie kleuren... btw ik volg je via bloglovin' ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie pareltjes, echt zo pretty! Leuke blog heb je! K kwam je tegen via Deltachepei :-)

    Liefs Ilja

    BeantwoordenVerwijderen