zondag 7 november 2010

PRESS: GOSH New Years Look

Haha! Een persberichtje, mijn allereerste. Ik ben er zo blij mee dat ik het op mijn site gooi. Stom he. xD

De Nieuwjaarslook van GOSH is klassiek met een edgy toets: lippen in classy nude of vampy rood, grijze oogtinten maar wel met prachtige donkerblauwe highlights. Zo zit er een mooi petrolkleurige eyeliner in de collectie en ook de nagels worden koninklijk blauw. Kijk even mee naar de producten:


Met GOSH Quattro Eye Shadow (9,99 euro) kun je heel veel verschillende looks en styles creĆ«ren. Quattro Eye Shadow is gemaakt met behulp van een nieuwe technologie waardoor een buitengewoon intense kleurbasis met een subtiel micropareleffect ontstaat. Nr. 24 Platinum  bestaat uit vier matchende oogschaduws die perfect passen  bij de trend van deze winter.


GOSH Velvet Touch Eye Liner (6,99 euro) beschikt over een fantastische kleurpigmentatie. De eyeliner is zacht en soepel aan te brengen en kan meteen na applicatie eenvoudig worden vervaagd met een kwastje of applicator.
Verkrijgbaar in 2 trendy kleuren: Sky High 0011 & Classic Grey 0016.

GOSH Intense Lip Colour (8,49 euro) is een fantastisch nieuw lipproduct. Het is een unieke combinatie van
lippe
nstift  en lipgloss. Het lijkt op een lippenstift omdat het je lippen dankzij de hoge concentratie van kleurpig menten een intense, langhoudende kleur geeft, en tegelijkertijd voelt het aan als een vochtinbrengende, voedende lipgloss. Probeer het en je wilt nooit meer iets anders! Probeer twee van onze nieuwe kleuren: Pink Beige 301 & Red 306.

 GOSH Nail Lacquer (6,99 euro) heeft een dunne textuur voor een eenvoudige applicatie. De nagellak droogt snel en geeft eengeweldige dekking. We hebben een fantastische kleur voor de New Years look gekozen: Blue Monday 547.


De New Years Look 2010 is vanaf 22 november exclusief verkrijgbaar bij  Kruidvat.

2 opmerkingen: