vrijdag 10 december 2010

Weekendblogger

Lieve lezers,


Jullie hebben het zeker gemerkt, sinds september is het heel wat stiller geworden in mijn kasteeltje. Ik geef les, dus die timing valt niet toevallig samen met begin van het schooljaar. Ik heb een aantal keren geprobeerd om het op te pikken, om vaker te posten, maar het wordt tijd dat ik realistisch ben: ik kan gewoon alleen bloggen tijdens het weekend. Temeer omdat ik niet zomaar een NOTD wil posten zonder verdere uitleg. Ik hou van schrijven en ik produceer daarom liever stukjes zoals hieronder. Dat vraagt echter meer tijd. En die heb ik niet omwille van schoolwerk.

Ik heb er ook de energie niet voor. Pubers zijn soms erg vermoeiend en dan wil ik thuis liever niet meer nadenken. Verstand op nul en voor de buis. Of uit. Gewoon weg en ontspannen. Zalig.

Ook tijdens de schoolvakanties is het voor mij niet eenvoudig om te bloggen. Meestal ben ik dan op trot: op vakantie bij Vriendje in Engeland. En dan doe ik het liefst klef romantisch. Bloggen schiet er dan ook bij in.

Conclusie: bij deze verklaar ik mezelf weekendblogger. Ik beloof plechtig dat ik tenminste 1 keer per week een ├ęchte beauty update plaats. Als ik er zin in heb, komt er ook meer, maar dat kan ik dus niet garanderen. Ik voel me daar prima bij
.
Heb je geen zin om elke dag mijn stekje te checken? Dat begrijp ik best. Probeer bloglovin' eens: dan krijg je enkel bericht als er een update is. Beautytas maakte er een postje over.


Liefs!

2 opmerkingen:

  1. begrijp het helemaal! ik volgde je al braaf via bloglovin' dus ik merk het wanneer je wat post! succes met alle drukte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Begrijpelijk! ik heb ook een jaar lesgegeven en dat is veel werk he :) vind nog altijd dat je zo'n leuke naam voor je blog hebt haha x

    BeantwoordenVerwijderen