zaterdag 22 januari 2011

Ringading

Accessoires, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Letterlijk. Ik heb een belachelijk uitgebreide collectie tassen, armbanden, oorringen, kettingen, riemen, schoenen (ja, zelfs met mijn overzetbootvoeten!) enzovoort.

Ik heb ook heel erg veel ringen. Vandaag deel ik mijn collectie met jullie. Nou ja, de foto's dan. Er zijn errug veel foto's, ik heb er namelijk 45. 50 eigenlijk maar eentje is stuk (maar grote emotionele waarde, dus die gaat niet weg) en 4 anderen lagen niet op hun plek en zijn dus ontsnapt aan de foto's.

Ik bestelde er ook nog 3 bij Craizy Daizy, dus die komen er binnenkort ook nog bij. Ik weet het, ik moet mij diep schamen... Maar, ik draag ze wel! Meerdere keren per week kies ik een leuk examplaar uit dat bij mijn outfit past en dan krijg ik er dikwijls ook complimentjes op, al zijn ze niet allemaal even populair. Ik heb nogal een uitbundige smaak wat betreft accessoire. Zo heb ik hele chunky plastic exemplaren, schattige zilveren cuties en trendy bloemen. Lekker veel afwisseling. ;)
In ieder geval, mijn ringen horen gewoon bij me.

 

Ik bewaar ze in een Dolce & Gabana beautycase. Hierin zat mijn favoriete parfum: L'Impératrice. Maar aangezien ik mijn parfums in aparte bakjes bewaar, heb ik dit leuke tasje maar een nieuw doel gegeven.


Wat een hoop hè?









Al deze plastic knoerten komen van bij Evans en kostten tussen 3 en 7 euro. Lekker goedkoop maar toch opvallend. Nadeel is dat je er zweetvingers van krijgt en tja, dat plastic ziet er ook goedkoop uit he. Toch zijn ze leuk, als ze maar bij je outfit passen.

Ik heb dikke vingers dus mijn ringen kom af uit een grotematencollectie (euh, alles wat ik heb komt uit een grotematencollectie, slimmeke. xD ), of ze zijn in grootte verstelbaar en dan gaapt er achteraan mijn vinger zo'n gat. Maar dat zie je niet. Hihi.



Deze komt van Asda of Tesco's. Ik weet het niet meer. =( Ook niet heel duur en gekocht samen met een T-shirt in dezelfde kleur. Matchiematchie is helemaal hip. ;)


Ook deze komt van Evans, uit de zomercollectie. Net gekocht in de sale voor een euro of twee. Ik hou van koopjes. =D


Simpel houten ring in het zwart. Eigenlijk is hij net te groot voor mijn ringvinger en te klein voor mijn midenvinger. Maarik vind die bollingen in het hout zo leuk dat ik hem regelmatig toch aandoe. En dan weer uit telkens ik iets wil opschrijven, want dan doet het pijn. xD



Deze twee komen van veritas en ze zijn errug klein! Qua maat dan. Gelukkig wel aanpasbaar maar achteraan zit echt een gigantische kloof, zo erg dat ze soms gewoon van mijn vinger donderen. Deze draag ik dan ook zelden, niet echt comfortabel op die manier. Jammer dat ik niet in de winkel gezien had dat de ring zelf zo klein was.


 Deze twee kreeg ik vorig jaar kado van mijn zusje. Ze zijn volledig gemaakt met kralen. Het ringgedeelte rekt lekker, dus dat past netjes. Ze kocht ze aan zee in een Indisch winkeltje, denk ik. Ik vind deze heel leuk, origineel. Alleen ben ik altijd bang dat als ik ermee blijf vastzitten, de hele boel uit elkaar valt, kraaltjes overal, eng!


Ah, deze is zo zomers! Ook weer van bij Evans. Hier heb ik trouwens ook bigass bijpassende oorbellen bij. Jaja, dit is een favorietje.



Weer twee Evansdingetjes. Die zwarte met bloemetjes is gewoon altijd goed, op de blauwe raak ik stilaan uitgekeken. Al dat geglitter...


Twee jaar geleden gekregen van Vriendje voor Kerst. Hij is gemaakt met Muranoglas en dat is très chique. Deze is leuk bij een eenvoudige outfit: jeans, zwart topje, ring, af!


Een ring die van kleur verandert, het was 8 jaar geleden errug hip. Gekocht in Spanje rond die periode (shit, we worden oud, is dat al zo lang geleden?) op een meidenvakantie. Souvenirtje dus.


Evans. Again. Past bijna overal bij maar ijzerdraad is zo broos. Ik vrees dat deze het binnenkort begeeft. Dan zal ik eens proberen om er zelf een nieuw draadje rond te wikkelen.

 Guess? Yup, Evans. Het wordt eentonig, I know. Deze ringen passen tenminste!

 Deze drie horen bij de vorige, het was een setje va 4 dat je lekker kan combineren. Alleen zijn die twee blauwe ringen niet hetzelfde blauw en dat is lastig. Die draag ik dan ook nooit samen.


Nog een mood ring, maar met een foutje. De rechterkant heeft een druppel soldeersel aan de onderkant, daarom warmt hij niet op met de rest van de ring en heeft hij altijd een ander kleurtje. Deze kocht ik een vijftal jaar geleden in de stenenwinkel in Leuven. Die is ondertussen gesloten (ZO jammer!) dus de precieze naam zal ik jullie schuldig moeten blijven.


Deze is nieuw en heb ik in de kerstvakantie gekocht, ook bij Evans. Hier loop ik op dit moment zot van. Hij is neutraal van kleur en kan bij heel veel.


Deze komt van Bonprix. Die kreeg ik een aantal jaar geleden bij een hemdje. Dat hemdje is ondertussen weg naar spullenhulp, maar de ring mocht blijven.


Dit exemplaar kreeg ik van mijn opa. Het is blikken rommel maar die hartjes erop zijn zo cute! En dus mag ook deze niet weg. xD


Ook dit was ooit trendy. Ik heb hem in jaren niet meer gedragen. Best lelijk eigenlijk. xD


Nog zo eentje waar ik voor smelt de laatste tijd. Ik draag hem heel vaak.


Ja... Deze is lelijk, ik weet het wel. Ik kocht hem samen met vriendje voor 1 euro puur omdat de ring die ik van hem had gekregen stuk was. Hij wou op zoek gaan naar een nieuwe en dus kochten we deze zodat hij mijn maat wist. En nu zit hij in de doos en ik draag hem nooit. xD




Deze drie komen van Kruidvat en zijn gemaakt van zilver. De steentjes en parels zijn hartstikke namaak, maar dat geeft niet. Ik draag deze alledrie best vaak. Ze zijn heerlijk ongecompliceerd en dat past overal bij.


Ook deze is van zilver en de paarlemoer is dit keer wel echt. Gekocht op een antiekmarkt in Birmingham.


Een eenvoudig gouden exemplaar. Deze draag ik niet zo heel vaak omdat ik sowieso zelden goud draag. Al mijn horloges zijn zilverkleurig en dan steekt zo'n gouden accessoire meteen af.


Een gummibeer! Hihi. Deze zat ik een Claire's Surprise tasje. Het is een traditie geworden tussen mijn zusje en mij: elke sale kopen we er elk eentje en dan maar afwachten of er wat leuks inzit. Geweldig.


Dit schattige vogeltje komt ook van Evans. Zo lief! Ik heb hem tot nu toe nog niet gedragen, omdat hij nog een topcoat moet krijgen. Ik zweet namelijk erg veel, of in ieder geval, mijn zweet is nogal bijtend en metalen ringen roesten bij mij na 1 keer dragen. Dus doe ik een laagje transparante nagellak overheen, dat helpt. n_n



De ring die ik van Vriendje voor kerst kreeg. Wit goud, zwarte en witte diamant én een verhaal. De ring is al erg oud namelijk, dus er hangt een hele geschiedenis aan vast.In ieder geval is deze prachtig. Ik draag hem dagelijks.






De laatste is ene soortement pandoraring, alleen is hij niet van Pandora. Ik kocht hem op de kerstmarkt in Hasselt deze winter en nam gelijk ook enkele extra kralen mee. De oranjerode kreeg ik bij een enchantrabestelling. Hij past prima in de ring, dus dat is een meevaller.




Excuses voor de donkere schaduw trouwens, ik merkte het pas nadien op. Ik heb hem hier en daar proberen weg te knippen maar het is niet overal gelukt.

Op mijn nagels zit My Private Jet van OPI. Heerlijk kleurtje. n_n

11 opmerkingen:

  1. Wat een boel leuke ringen! Vooral t vogeltje en roosje vind ik mooi. De andere rozen vind ik ook cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke post !!! Vooral de plastieken ringen zijn mijn ding! :-) Ik heb er ook een hele serie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke ringen! Ik ben zot van de roosjes, en zeker die met dat vogeltje :). de gummibeer vind ik wel grappig en die zilvere van Kruidvat zijn simpel maar mooi. Ik koop vooral oorbellen, maar ik denk dat ik mij eens op ringen ga gooien ;). Het enigste wat ik heb, is dat mijn vingers er 'groen' van worden en mijn ringen verkleuren :(.
    Leuke post! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Mademoiselle: transparante nagellak dus, dat doe ik ook en het help geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, een hele collectie!

    Die met de bloemen vind ik allemaal leuk en die met het vogeltje is erg schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Er zitten heel leuke dingen tussen! En haha, overzetbootvoeten, die heb ik ook! Maar toch koop ik veel schoenen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Prinses Prikbordje: zal ik eens uitproberen, dank je voor de tip! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke collectie!! Ik ben ook helemaal gek van ringen, vooral bloemen vind ik supermooi!!
    Die met het vogeltje is superschattig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben helemaal verliefd op die ring met het vogeltje en het bloemetje! En als je sommige van die ringen terugziet: pure nostalgie! iedereen heeft wel van die gigantische plastic knoepers en moodrings liggen. Supergrappig om nog eens terug te zien. Een terugblik aan de hand van accessoires :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dr zitten een paar mooie ringen tussen!
    Maar ik heb eigenlijk altijd mijn diamanten ringen om dus ik koop nooit van dat soort ringen =)

    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen