maandag 13 juni 2011

Awel?

"En je blog? Hoe zit het daarmee?"

Het was een terugkerende vraag de laatste maanden en nee, het ging er niet zo goed mee. Het zal ook nog wel even duren voor hij terug is. Nog een dikke maand, om precies te zijn.
Het is namelijk niet het moment geweest om te bloggen. Tijdens de schoolvakanties zat ik bij Vriendje en dan kan ik natuurlijk niet mijn hele stash meesleuren en thuis heb ik er om heel veel redenen de energie niet voor.

Maar ik verhuis. Over een maandje. Jawel, naar Engeland, bij Vriendje. Eindelijk komt de grote stap. De make-up gaat mee. De camera gaat mee. De fotostudio gaat mee. Net als mijn kleding, boeken, dvd's, schoenen, juwelen, games, prullaria, tassen, knuffels...

Hoe, dat weet ik nog niet precies. Hopen dat de auto ineens tien keer groter wordt. Of verandert in een camion. Maar vast staat dat er dan weer geblogd wordt. Beloofd.

Waarschijnlijk komt er dan ook een priv├ęblog. Om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn avonturen. En om te zorgen dat ik dan nog Nederlands kan (ik ben nu al bang dat ik Greet De Keyser-gewijs een kanjer van een accent krijg).

Mini-update, not particularly well-written maar mijn bestaan is alweer bevestigd. Ik blog, dus ik leef!

5 opmerkingen:

 1. Succes met de verhuis! Hopen dat je alles heelhuids daar krijgt! En dan blog je maar eens je tijd hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met de verhuis, toch wel een grote stap zo naar het buitenland :-)

  Hopelijk raak je daar gauw op je plooi en laat je ons meelezen met je schrijfsels, want ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je beseft toch dat nu je zo openbaar naar Engeland verhuist, je vandaar als pakketje tussenstop zal gaan dienst doen om heel de Benelux van make-up te voorzien XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Lien: Ik ben me daarvan bewust. Vind ik niks erg, zo houd ik nog fijn contact. xD

  BeantwoordenVerwijderen