dinsdag 26 juli 2011

EOTD: Sugarpill Sweet Heart Palette

HAHA! *triomfantelijk te lezen*

Jawel, daar ben ik ein-de-lijk weer. Met een EOTD en een supersnelle review van het Sugarpill Sweet Heart Palette. 
(en voor de graag-op-de-hoogte-zijnde lezer, ja, ik woon nu in Engeland. Al heb ik nog heel veel papier te doorploegen en een baan te vinden. Maar dat komt goed.)

De review gaat als volgt: POTVERDORIE WAT EEN KLEUREN!

Het is fel. De kleuren in het palette zijn de kleuren die op je oog terecht komen. En hoewel dat aanvankelijk misschien heel erg druk lijkt, is het ook heel fijn. Je weet precies hoe de kleur eruit gaat zien. Super.

Verder is de oogschaduw zacht, maar niet poederig en vlot te blenden (maar de blauwe iets moeilijker dan de andere 3 kleuren).

De prijs is minder interessant. Je telt er al gauw ruim 30 euro voor neer. Voor 4 kleurtjes oogschaduw.
Wat mij betreft zijn ze dat waard. Het werkt echt heerlijk.

De pans zijn ook erg groot. Denk aan de doorsnede van MAC mineralized oogschaduw in plaats van de gewone oogschaduw.

Je moet zelf weten of je het de moeite waard vindt. Ik ben er zeker van dat ook Burning Heart binnenkort in mijn stash zal zitten. Aan Cold Heart heb ik niet echt behoefte, omdat de witte, paarse en blauwe kleur al in de twee andere palettes zitten. Dat mooie zwart koop ik dan wel eens los.

Over naar de EOTD. De allereerste op deze blog. Ik ben niet 100% gelukkig met de foto's.

En ik dacht dat het met mijn wenkbrauwen wel goed zat (netjes bijgehouden) maar op foto ziet het er nog erg slordig uit. Dat wordt harsen, plukken en hier en daar wat snoeien.
Verder had ik mijn eyeliner wat verder door moeten trekken. Ach ja.
Volgende keer witte basis gebruiken, dan komen de kleuren beter tot hun recht. In het echt is het namelijk allemaal veel feller dan op deze foto's en dat is jammer.
Goed om weten is ook dat ik deze foto's pas in de namiddag maakte. Er is dus al wat fall-out ontstaan. Maar geen last van creasen, behalve dan van mijn under-eye concealer die in de lijntjes gekropen is.

Ik heb nogal wat kritiek op mezelf, maar alleen constructief hoor. ;)Ik gebruikte de groene (Midori), blauwe (Afterparty) en witte (Tako) kleuren. Aan het roze waag ik me een volgende keer.

Verder ook gebruikt:
Maybelline Le Collosal Volum' Express Mascara
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner in 01 Black
Mac Paint Pot in Dangerous Cuvée

3 opmerkingen: