vrijdag 2 september 2011

STASH: Mac oogschaduw

Tjonge, het is weer even geleden. Mijn ouders waren op bezoek dus ben ik samen met hen op uitstap gegaan. Maar ze zijn nu alweer even weg, dus dringend tijd voor de volgende stashfoto's. Dit is bakje nummer 5, geloof ik.Ik heb trouwens ondertussen mijn stash een pietsiebeetje anders ingedeeld, maar veel verschil zal dat niet maken in de reeks.

In mijn oogschaduwmandje zitten ook een aantal samples. Ik heb ze helaas nog niet gebruikt, dus ik kan er bitter weinig over vertellen. Triest. ;) Het gaat om twee tubes Prep+Prime Skin Base Visage en een flesje Pro Eye Makeup Remover. Ze bevatten alledrie 6 ml. Ieniemienie klein dus.


Vervolgens de oogschaduws. Je ziet hier enkel de ronde, kleine varianten. Ik heb er niet zo heel veel omdat ik nu eenmaal meer houd van palettes. Die foto's komen een volgende keer. De losse oogschaduws die ik heb gebruik ik echter wel regelmatig. Ze zijn stuk voor stuk favoriet.

Beginnen bij het eenvoudigste: Standaard oogschaduw. Dit zijn Grand Entrance (links) en Crème de Miel (rechts).
Grand Entrance is een Starflash Eyeshadow en dus een en al glitter, shimmer en glans. Een fantastische highlighter dus.
Creme de Miel is een Veluxe Pearl kleurtje. Dit is een hele zachte poeder, die bovendien mooi glanst. Ik denk dat dit wel mijn favoriete finish is. Hele mooie kleur om op zichzelf op je hele ooglid te dragen, maar bij hele overstated looks durf ik hem ook als highlighter op mijn wenkbrauwbot gebruiken.


Vervolgens links een Mega Metal Shadow, meerbepaald Dalliance.
Dalliance is een zilver-groene kleur die ik, heel eerlijk, niet zo vaak uit de la haal, maar als ik hem gebruik is hij schitterend. Prachtige pigmentatie, brengt zo gemakkelijk aan... Ik wou echt dat ik meer kleuren uit deze collectie gekocht had want de formule is pure perfectie.
Rechts een Mineralize Eyeshadow. Een triootje. ;) Het is In The Groove. De linkerkleur is een soort leger-moddergroen. In het midden een mooie bordeauxkleur met perzikgouden shimmer. Rechts de perfecte glanzende peachkleur. De kleuren passen trouwens heel mooi bij elkaar, maar dat is meestal wel het geval in MAC setjes. Groen in mijn binnenste ooghoek (and my eyes POP!), het peachy geval op mijn bewegend ooglid en de bordeaux shimmerkleur in de crease. Simple yet effective.Het laatste koppel alweer zijn twee Mineralized Eyeshadow duo's.
Links Pink Split, uit de Tartan Tale collectie. Deze glanst erop los, dus moet je een beetje opletten voor fall-out. Dat is wel vaker het geval bij Mineralized eyeshadows, I am told.
Rechts Play on Plums. Deze is schitterend. Hoewel ik vroeger altijd een beetje bang was van roodachtige kleuren op mijn ogen (huiloogjes, anyone?), kan dit prima. Toegegeven, het is geen sneeuwwitjesrood (ja, daar ben ik weer met mijn rare kleurkeuzes), maar het is toch onmiskenbaar ros. Maar goed, mooi dus. Als je een Mineralized Eyeshadow wil kopen, raad ik persoonlijk deze aan. Het is een beauty.


Het zit er weer op. Ge moogt naar huis gaan... =D

1 opmerking: