donderdag 29 juli 2010

REVIEW: Pop Beauty Glitter Stix

Ik bestelde een setje van 3 Pop Beauty Glitter stix bij discountcosmetics4u. Je kon echter geen kleurkeuze maken bij zo'n pakketje, althans, die optie was niet ingebouwd op de webpagina. Maar ik mocht wél een lijstje doormailen met mijn favorieten en dan zouden ze proberen om zo goed mogelijk aan mijn top-3 te voldoen. Leuk toch?
Nog leuker was dat ik er 4 kreeg in plaats van 3! En dat het exact mijn top-4 was ook! Ik had verwacht dat er wel eentje uit voorraad zou zijn, maar niet dus.
Ik kreeg (van links naar rechts) Sage, Gold, Choco en Nude.Deze glitter stix kan je gebruiken als oogschaduw of als eyeliner. Het zijn cremige potloodjes met een dikke punt. Een beetje zoals de Jumbo Eye Pencils van NYX...

Aanvankelijk zie je het niet, maar in de potloodpunt zitten glittertjes. Die komen pas tevoorschijn na het eerste gebruik. Dit wil zeggen dat in het eerste laagje creme geen glitter zit.

De glitter is in sommige kleuren goudkleurig, en in andere zilver, waardoor je naast de kleur van het potlood ook nog een warm of koude glans krijgt. Iets waarmee je best rekening houdt, zeker als je huid er helemaal niet uitziet met koude/warme kleuren.

De potloden zijn voldoende gepigmenteerd. Er komt geen felle kleurlaag vanaf, maar wel genoeg, je hoeft geen 845 keer heen en weer te gaan om verschil te zien.Ik gebruik deze regelmatig in mijn ooghoeken: nude, gold in de binnenste - choco in de buitenste. Sage gebruik ik liever als liner. Voor mijn hele ooglid vind ik ze veel te discobal maar als je houdt van glitter en shimmer, vind je deze vast geweldig!

Een basis is niet echt nodig, de kleuren komen op zich al goed tot hun recht en ze blijven ook prima zitten. Ik kreeg de swatches zonder remover zelfs niet van mijn hand af!

Tenslotte nog een detail: als je niet houdt van opmerkingen als "Er zit een glittertje op je wang..." dágen nadat je deze gebruikt heb, koop je hem beter niet. xD

4 opmerkingen:

  1. Ik ben helemaal verliefd op de kleurtjes.... Die zien er echt mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleurtjes! Zijn ze duur eigenlijk? xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Valt heel goed mee. 5 pond voor een setje van 3, maar ik kreeg er 4. n_n

    BeantwoordenVerwijderen