dinsdag 27 juli 2010

SHOPLOG FAIL: MAC @ Saddington Car Boot Sale


Vorig weekend weer lekker naar Saddington gegaan.

Vriendje heeft zijn geek-reputatie eer aangedaan door wat Lord of The Rings figuurtjes te kopen. Er waren er 7 en hij heeft er maar 2 gekocht. Op het eerste zicht denk je, flink zo, maar we hebben net ontdekt dat je ze op ebay voor 3 keer meer kan verkopen dus bij nader inzien hadden we toch beter het hele pakket gekocht. Hadden we lekker veel winst gemaakt. Ach ja.

Zelf stootte ik op een make-up kraampje dat er min of meer legitiem uitzag. Eerder een vrouw die haar ongebruikte make-up verkocht dan een sjoemelaar die een groot lot Chinese rommel opgekocht had. Haha. Right. Thuisgekomen besefte ik dat niets minder waar was, maar goed, ik had er geen fortuin aan uitgegeven dus het was geen ramp.
Ik ben dus nu in het bezit van drie pareltjes van fake MAC. Sukkel. >_<Ik kocht een brush en twee gelliners.

De brush is op zich zo slecht nog niet. Het is nummertje 136. Nou ja. Namaak nummertje 136. xD
Hij is lekker zacht, verliest geen haren, dus ook al is het geen echte MAC, ik ga deze toch heel erg vaak gebruiken want het is gewoon een fijne kwast. Ideaal voor minerale blush, denk ik zo.
Er zat een hard plastic hoesje rond en dat klopt dus niet. Weet ik veel. Zo vermoeiend dat je zelfs lieve mamies op een marktje niet meer kan vertrouwen.De gelliners daarentegen. Tjonge. Eigenlijk had ik het al moeten weten want de gel zat in diamantvormige potjes in plaats van ronde. Maar ja, ik ken eigenlijk niks van MAC, ik heb er ook maar twee productjes van: een mini mascara en een blacktrack. En die heb ik allebei gewonnen. Dus met te weinig expertise heb ik gedacht "oh, misschien zijn deze gewoon oudere versies." STOHOM.
 
Maar goed, de gelliners dus. Ik kocht een donkergrijze en een witzilveren. De witzilveren is echt de slechtste ooit. Met de beste wil van de wereld kan ik er geen net lijntje mee maken. Veels te vloeibaar, met klontertjes en best weinig pigment... Ik denk dat ik deze maar probeer op te maken als oogschaduwbasis. Daarvoor lijkt ie me nog wel geschikt.


De donkergrijze gelliner is al wat beter. Hier kan je wel een net lijntje mee maken  Hij is wel behoorlijk gepigmenteerd en ik vind het stiekem ook gewoon een heel mooi kleurtje.Ik betaalde voor elk item 3 pond dus echt afgezet voel ik me niet. De brush en de donkere liner zijn hun geld zeker waard. Blijft jammer, zowel voor de koper als voor MAC. Volgende keer trap ik er niet meer in. Zo.

11 opmerkingen:

 1. Jammer dat het fake is! Gelukkig betaalde je er niet teveel voor en kan je ze nog enigszins gebruiken..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan tegenwoordig niemand nog vertrouwen :-)
  Gelukkig zijn het nog bruikbare producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het niet echt is, maar voor die prijs zijn het gewoon goede spulletjes (buiten de eerste eyeliner dan)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer...maar ach weer een ervaring rijker! En voor die prijs is het nog niet zo heeeel erg!Ik moet zeggen dat ik er waarschijnlijk ook zo ingetrapt zou zijn hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb vroeger ook zo eens een miskoopje gedaan via Ebay :o)
  Maar die brush ziet er best nog wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer, ik zou er ook in trappen, denken dat het oude versies zijn! gelukkig heb je er niet mega veel geld aan uit gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wacht ik zie het al.
  De puntjes in het logo zitten bovenaan.
  En normaal in het midden.
  Bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh cool.
  Wel stom van die nep heid, maar ik zou gewoon doen alsof het echt was :P

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zonde is dat! Ik ben ook nog altijd bang dat ik daar in trap (waar ik overigens niet raar van op zal kijken, ik vind het zo lastig om nep te onderscheiden van echt!)
  Gelukkig inderdaad de je er geen hoofdprijs voor betaald hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zonde zeg dat de MAC producten nep zijn! Je kan ze echt het beste bij shops kopen die echt betrouwbaar zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tegenwoordig zien de fake-items er bijna net zo echt uit als het originele dusja...is soms moeilijk te weten natuurlijk.

  Gelukkig ben je er geen fortuin aan kwijt!

  BeantwoordenVerwijderen