woensdag 11 augustus 2010

Review: Toni & Guy Brunette Glosser

Gekocht bij Boots voor een 5-tal pond (ik had een kortingsbon). Hij bestaat ook in een blonde versie, maar ik ben niet blond dus dat zou belachelijk zijn. Overigens is het VEEL gemakkelijker om de blonde versie te kopen. Die vind je ook gewoon In België (bij Di) en in Nederland waarschijnlijk ook. Brunette heb ik nog nergens gezien in de Benelux, maar dat kan aan mij liggen. ;DHet gaat om een serum voor brunettes. Rood haar zou ook wel gaan, denk ik, want het is best een licht bruin kleurtje. Zelfs een beetje oranje.

Dit is wat er beloofd wordt: Toni & Guy Brunette Glosser protects, smoothes and intensifies shine for all types of brunette.
Het zou het bekende 'frizz' dus moeten tegengaan, een mooie glans aan je haar moeten toevoegen en het bovendien beschermen tegen stylinghitte. Klinkt goed, toch?Het zit in een busje met een spuitmondje. Dat is heel erg handig, want er is zero morskans. Gewoon op het dopje drukken en daar komt het product!Je hebt er eigenlijk maar heel weinig van nodig dus mag je niet te hard op de dop drukken.

Het gaat om een dik bruin serum met een gouden shimmer in wat heel erg mooi is voor warme types. Ben je eerder een wintertype, dan zou ik deze niet aanraden, denk ik.

Het serum wrijf je gewoon in je vochtige haar, even doorkammen en dan lekker fohnen en in model brengen. Ik merk dat mijn haar makkelijker te modelleren wordt, mooi glanst en heerlijk glad is. Geen koppige plukjes die alle kanten op staan. Fijn. Wel is dit product vrij zwaar. Ik heb weliswaar heel dun pluizig haar en ELK product verzwaart mijn haar, maar met dit goedje merk ik het toch snel.

Heel eerlijk, je ziet niet echt een enorm voor-en-na verschil dus de glans is niet zo spectaculair. Wel voelt mijn haar gewoon prettiger en is het heel wat beter handelbaar.


Ik vind dit ook een heel fijn product om gewoon op mijn haarpunten te gebruiken. Een erwtje op mijn vingertoppen, even openwrijven in mijn handen en dan in mijn puntjes inwerken. Dat werkt echt  geweldig tegen pluizige puntjes (en die heb ik!) en verzwaart je haar minder dan wanneer je het op je hele coupe aanbrengt.

Al bij al vind ik dit een fijn product al is het wel tamelijk duur: 7 of 8 euro voor amper 50 ml. Het is wel zuinig in gebruik maar als ik het dagelijks gebruik is het na een maand of twee wel op hoor. Toch blijf ik deze kopen, ik vind het echt een heel goed serum en het is zijn geld waard!

2 opmerkingen:

  1. Klinkt best goed! Ik heb fijn haar dus ook vaak last van friezels. :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zoek nog steeds een serum die mijn haar echt goéd in model houdt zonder dat het gaat pluizen, vooral met mijn vele krullen is dat zo irritant :(

    BeantwoordenVerwijderen