donderdag 12 augustus 2010

SHOPLOG: maccosmetics.co.uk

Het is zover. Ik heb eindelijk mijn eerste (echte) MAC-producten besteld.


Ik had een tijdje geleden al een MAC fluidline in Blactrack en een mini MAC Zoom Lash in Zoomblack gewonnen bij Perfectly Unordinary en nu ik die allebei een tijdje gebruikt heb, moet ik zeggen dat het inderdaad geweldig spul is. En dus ben ik maar overgegaan tot online shoppen.
Ik shop graag online. Kan je net zo lang twijfelen als je wil. In de winkel ga ik na een half uur uit eerlijke schaamte vaak gewoon met lege handen weg. Of ik koop iets wat ik achteraf toch niet zo leuk vind. Of ik koop alles waarover ik aan het twijfelen was en ben een fortuin kwijt. In ieder geval, ik ben niet goed met winkels.

Maar goed, deze keer dus geshopt op maccosmetics.co.uk met veel hulp en advies van Roxanne aka Rockslam op Twitter. bij deze: ge zijt een schatje!
Ik had op voorhand aan mezelf beloofd: je koopt er 5, niks meer! Nou, dat was nog best moeilijk. Ik ontdekte de categorie Goodbyes waarin ze allerlei producten uit Limited Editions verstopten en ik zag daarin beide To the Beach Lustre Drops. Omdat ik verslaafd ben aan highlighter en ik zoveel mensen hoorden die spijt hadden dat ze deze niet gekocht hadden, gingen zowel Sun Rush als Pink Rebel mijn mandje in.

In dezelfde Going Going Gone categorie stond ook nog een mooie roze Paint Pot. Marijke van Nymphette is steeds zo enthousiast over haar Painterly dat ik me wel eens aan Coral Crepe wou wagen, uit de Prèt-à-Papiercollectie.
Ik laat me nogal inspireren door mijn collega-bloggers hè. ;)

Toen was het tijd voor een lipding. Als lipstickverslaafde kon ik niet anders dan ook bij MAC voor een lipproduct te gaan. Ik hou absoluut niet van gloss en hou mooi de Lustreglass, Tinted Lipglass en andere glassen me ook leken, ik weet dat ik nauwelijks gloss gebruik. Het ligt me gewoon niet. Gegarandeerd hangt mijn haar binnen de twee minuten tegen mijn lippen te plakken en dan word ik knorrig. Dus geen gloss voor mij.

Ik wou dus een échte Lipstick en die waren er in overvloed. Ik had al twee kleurtjes uit de Prèt-à-Papiercollectie geselecteerd toen de twitterinterventie van Rockslam plaatsvond:
"was niet zo onder de indruk van de lipsticks van PaP zelf."
Ojee. Struck by beïnvloedbaarheid en daar gingen Dressmaker en Made to Order weer het mandje uit. Gelukkig was ze ont-zet-tend behulpzaam en heeft ze me toen een mooie koraalkleurige lipstick helpen uitzoeken. Het werd Ravishing, omschreven als "Clean light peachy coral". Het is een kleurtje met cremesheen finish. Ik ben benieuwd!

Ik wou ook nog een vijfde product en vond het wel leuk om een blush uit te zoeken die bij mijn spiksplinternieuwe lipstick zou passen. En opnieuw kon ik rekenen op Rockslam. Op haar advies werd het een Powder Blush in Style: "Bright coral-peach with golden shimmer". Deze heeft een frostfinish. Grappig dat ik nu die finishes opschrijf voor jullie terwijl ik werkelijk geen enkel idee heb wat dat betekent. xD


Zodra ik mijn spulletjes binnen heb, komen er natuurlijk swatches en reviews.
In ieder geval, ik ben geweldig benieuwd naar mijn nieuwe aankoopjes en hoop dat ik er helemaal blij van word. Maar de reputatie van MAC kennende zou dat toch moeten lukken?

8 opmerkingen:

  1. Fijne bestelling! Ik heb nog steeds spijt dat ik geen To the Beach Lustre Drops gekocht heb!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er vrij zeker van dat je het goed spul (en meer) gaat vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, zelfs een letterlijke quote :D *famous* You're very welcome! Nu hoop ik maar dat je het mooi gaat vinden!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hooray!!!
    Zo benieuwd naar de reviews!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke spullen heb je besteld. Ik heb zelf Made to order van PaP en ben hier zo blij mee,...wat een prachtige lipstick, maar smaken verschillen natuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuke spullen heb je besteld! :D
    Ben heel benieuwd wat je ervan zult vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wist eigenlijk niet dat je via uk mac kon bestellen, dacht dat ze enkel binnen de uk zelf verzonden! handig om te weten

    BeantwoordenVerwijderen