maandag 6 september 2010

REVIEW: Sleek Powder Blush

Dit Engelse aankoopje hadden jullie nog niet gezien, geloof ik. Het gaat om een poederblush van het merk Sleek. Ik ben ondertussen al heel erg fan van Sleek maar deze Blush had ik nog niet veel gebruikt. Laten we maar even kijken of hij net zo fijn is als mijn andere Sleek producten.

Ik kocht Coral 933 en die ziet er zo uit:

 Mooi kleurtje toch? Lekker roze met wat oranje erin en hele fijne gouden shimmer.

Sleek Blush zit, zoals steeds, in een zwarte matte doosje met glanzende letters. In witte matte letters staat er trouwens ook op dat het om een blush gaat, mocht je dat vergeten. ;)
Op de achterkant zit een sticker met de naam van het product, de ingrediƫnten en ook wat contactinformatie.In deze blush zit geen kwastje, dat is weer eens wat ander. Ik vind dat helemaal niet erg, want die kwastjes zijn meestal toch niet fantastisch. En zo heb je meer product natuurlijk.

Ik vind dit echt een goeie blush. Hij is ietwat poederig maar niet zodanig dat je gezicht vol fall-out zal hangen. Het pigment is erg goed en de kleur is gewoon heel mooi. Als je van koraal houdt tenminste. Maar er bestaan ook hele knappe roze Sleekblushes.


Weer lelijke vingers erop! Man, ik ben echt een ramp...Ik draag deze blush nu heel regelmatig. Als het warm is, vind ik hem wat te rood omdat dan het rood in mijn eigen wangen ook veel meer naar voren komt (couperose is geweldig), maar op een mooie herfstdag staat hij heel mooi!

4 opmerkingen:

  1. Ik vind echt alles dat ik van Sleek zie prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi!! Ik had ze tijdens mijn trip naar London gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love sleek! Het word dringend tijd voor mijn eerste aankoop van dit merk ^^

    BeantwoordenVerwijderen