zaterdag 9 oktober 2010

Helemaal terug van weggeweest!

Tjonge, het was me de maand wel. Ik weet het, ik heb niet gepost. Ik had het enorm druk. Ik heb wel meer dingen niet gedaan. Ik heb mijn benen niet geschoren, mijn wenkbrauwen niet geëpileerd, mijn huid niet gescrubd, geen maskertjes gebruikt, mijn nagels niet gelakt, mijn familie niet bezocht, mijn verjaardag niet gevierd... het lijstje is eindeloos. Verder heb ik ook nauwelijks geslapen en zijn mijn Helmertjes niet opengegaan. Ik had helemaal geen tijd voor uitgebreide looks. Dagcrème, mineraal poeder en een streepje oogpotlood. Very minimalistic. ;D

En de reden van dit alles? Doorlichting. Zoals de meesten ondertussen wel weten ben ik leerkracht in het secundair onderwijs, iets wat ik met veel plezier en veel toewijding doe. Helaas (gelukkig!) kan je als leerkracht niet zomaar je gang gaan en is er af en toe controle van het ministerie van onderwijs. Doorlichting, heet dat. Dan komt een team al je papierwerk checken, je lessen bijwonen, je voorbereidingen en agenda controleren, je leerlingen ondervragen,... En dat alles om de kwaliteit van het onderwijs te kunnen garanderen. Op zich is dat prima, maar als je er middenin staat is dat ook ont-zet-tend stresserend. Je wordt er dood- en doodmoe van.

Er komt enorm veel extra werk bij kijken.
Bovendien hadden wij op dezelfde dag ook een projectdag rond relaties en seksualiteit. En ik zit in de organiserende werkgroep. Dubbel stress dus!

Vandaar de inactiviteit dus.

Maar ik heb ondertussen niet stilgezeten. Ik ben wel nog meegegaan op beautymeet in Antwerpen waar ik een paar geweldige collega-bloggers leerde kennen, mijn eerste OPI-lakjes kocht, een aantal MAC-cuties meenam en drie H&M-shirtjes niet kon laten liggen.
Ik kocht Sinful Colors lakjes als comfort food. Maar dan in nagellakvorm. xD
Ik kocht een aantal high end producten tijdens de 30% actie van Ici Paris XL.
Ik concretiseerde mijn verhuisplannen.

En ik (en de rest van de school!) slaagde voor de doorlichting!
Ook de Relatiedag was geweldig: de leerlingen (en de inspecteur voor vakoverschrijdende eindtermen) waren zeer enthousiast en hebben heel wat bijgeleerd.

Hoera voor succesverhalen!

6 opmerkingen:

 1. blij dat je terug tijd hebt voor jezelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n doorlichting lijkt me vermoeiend! Fijn dat je terug kan posten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, wat een hele boterham!!
  Wat zielig dat je je verjaardag niet gevierd hebt!!!
  Benieuwd naar je komende postjes hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer terug bent chick!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welcome back sweetie! Nevermind de doorlichting ;) je zal vast een goed rapport krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen