maandag 8 november 2010

REVIEW: MUA Eyeshadows + WIN

MUA is een merk dat in Engeland verkocht wordt bij Superdrug. Alle producten kosten 1 pond. Eerder reviewde ik ook al een aantal MUA lipsticks, maar vandaag zijn de oogschaduws aan de beurt.
Ik heb er vijf.

De oogschaduws zijn erg goed gepigmenteerd. Met 1 veegje heb je meteen enorm veel kleur. Ik wou erg graag wat nudekleuren maar die waren meteen utiverkocht. Geeft niks, ik heb toch nog wat mooie kleurtjes kunnen vinden.

Ik koos voor deze exemplaren:


Bovenaan: Shade 5 - Shade 6
Onderaan: Shade 12 - Shade 10 -Shade 13

Geen hippe of originele benamingen voor de kleurtjes maar simpel (en goedkoop): een nummer.
Ten slotte moeten de creatieve koppen die al die namen bedenken ook betaald worden.

Alle foto's werden overigens nog gemaakt met mijn oude toestel en zonder tent. Dat scheelt enorm dus excuses voor de crappy kwaliteit. De kleuren kloppen gelukkig wel, maar niet alles is steeds even clean en scherp.

 

 De kleuren zijn verassend gepigmenteerd. Onderstaande swatches werden met 1 veeg gemaakt maar zijn ongelofelijk mooi. Check die blauwe glans bij 12! Daar zwicht je toch zo voor?


Let wel op want de oogschaduws zijn ietwat poederig. Je hebt snel fall out maar met een goede kwast kan ik daar wel mee overweg. De oogschaduw blijft prima zitten, zeker als je een basis gebruikt.
Ik was sowieso al van plan om binnenkort een ooglook online te zetten (al bak ik daar niks van, lijkt me gewoon heel leuk om te doen) en ik gebruik wellicht deze oogschaduws. Spannend. ;)

Nu ben ik erachter dat groen helemaal mijn kleur niet is, dus als je zin hebt in twee mooie groene oogschaduws, stuur dan even een mailtje naar prinsesprikbordje@gmail.com en vermeld daarin je adres (ook het land alsjeblieft). Ik verloot de oogschaduws vrijdag en de winnaar mag een persoonlijk bericht verwachten.

Voor 1 pond krijg je met deze eye shadows zeker waar voor je geld en als ik met kerst weer in de UK ben, ga ik er opnieuw naar op zoek. I want more!

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kleurtjes zeg! Ik moet echt eens naar Londen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurtjes, zeker de groene! Ik doe mee aan de winactie, heb je een mailtje gestuurd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleurtjes :) , Groen heb ik eigenlijk nog nooit gekocht, is me nu pas opgevallen :p Ik doe dus mee, en heb je een mailtje gestuurd :)
  Benieuwd naar je look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes!!!
  Lief dat je er ook weggeeft!! Ik ben niet zo voor groen, maar veel succes voor de andere dames die hun kansje wagen... x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeiet er eigenlijk wel een héél leuk merk uit, ik eheb zelf al een héél aantal groene tinten dus wens ik succes voor de andere dames die ze graag zouden willen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat zou je niet verwachten voor zo weinig geld!
  Ik heb trouwens een mailtje gestuurd (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben pas nieuw op je site!
  en vind de artikels echt leuk om te lezen :)
  ofcourse doe ik mee!

  good luck iedereen x
  nadia-segers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook niet zo voor groen, al zou het mooi moeten zijn met bruine ogen, ik gebruik het nooit!
  Die paarse kleuren zien er echt mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die groenige kleur vind ik super mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen