zaterdag 5 juni 2010

WIN: pimp my birkies

Vorige week kocht ik een paar "sletsen" bij ALDI. Geen echte birkies dus, maar wel even leuk. En véél goedkoper: 12,99 euro.
Bij nader inzien vind ik ze toch behoorlijk mannelijk, met mijn overzetbootvoeten (maat 44) en die twee bruine riemen. Dus, ik wil ze pimpen en zo wat eleganter maken.

Omdat ik zelf al wel wat ideetjes heb, maar niet zo geweldig veel, en omdat ik ervan overtuigd ben dat sommigen onder jullie ont-zet-tend creatief zijn, maak ik er een winactie van.

Wat moet je doen?

De Birkies-style sloefkes (zie foto!) pimpen. Dat mag aan de hand van een tekening, een foto, een beschrijving,... Wees wel concreet, "doe iets met lintjes" telt niet. Die e-mail je naar prinsesprikbordje@gmail.com .

Wat kan je winnen?

Een leuke pastelkleurige halsketting. Ik heb hem al een hele tijd, ooit eens gekocht in Londen, maar ik heb hem eigenlijk nooit gedragen omdat ie niet zo mooi staat bij mij. (Ik ben een dikkerdje met een korte nek)
Laat ik er dus maar iemand anders plezier mee doen!
De ketting bestaat uit verschillende kralenstrengen in wit, mintgroen en zachtroze. De kralen zijn op ijzerdraad geregen dus de ketting behoudt zijn vorm, het is niet dat ik hem zo gedrapeerd heb. Op de birkies lijkt ie wat scheef, maar dat is omdat ik hem nog niet mooi rechtgetrokken had. Op de derde foto komt ie het meest tot zijn recht.
De kleuren zijn trouwens heel erg hip deze zomer. ;D

De winactie wordt gesloten op zaterdag 12 juni om 14.00u en is open voor deelnames vanuit België en Nederland.
De winnaar krijgt dan van mij een mailtje terug en zal zijn/haar creatie op deze blog vinden. En wie weet pimp ik mijn slippers ook echt wel volgens jouw plan


Foto's:

Uiteraard vind ik het ontzettend leuk als je deze winactie zou willen tweeten, adverteren of promoten. Alvast bedankt daarvoor! n_n

3 opmerkingen:

  1. Leuk!
    ben niet zo creatief dus ik doe niet mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht onmiddelijk aan vilt. Je kan alle kleuren vilt kopen en daar figuurtjes uitknippen en op je schoenen pinnen. Maar misschien is dat iets te kinderachtig? Het hangt af van welke figuurtjes natuurlijk.

    Of bij de Veritas kan je van allerlei stenen en knopen kopen, misschien vind je daar wel leuke spullen tussen op je schoenen te pimpen. Een rijtje glittersteentjes of zo?

    BeantwoordenVerwijderen