dinsdag 20 juli 2010

REVIEW: The Body Shop Kiss of Colour Cheek Blush

Deze prachtige blush van The Body Shop heb ik alweer een hele tijd op het oog gehad. Ik kocht heb in het tweede kleurtje, 02 Golden Coral, omdat ik die subtieler vond en zo'n felroze als 01 Vibrant Rose staat me ook helemaal niet.


Koraal dus (het kleurtje links).

De verpakking van deze blush is zooooooooooo leuk maar ik vraag me wel af hoe lang ie zo mooi gaat blijven. De Blush zelf zit namelijk in de deksel aan de achterkant van dat spiegeltje. Ofwel zet je het spiegeltje naar beneden en mag je lekker op het etiket kijken (mooi niet!), ofwel zet je hem zoals het hoort, met het spiegeltje naar boven, maar dan hangt je blush wel ondersteboven en krijg je fall-out. Niet ideaal. Of misschien ben ik te stom. xD


Sowieso heb je best wat fall-out met deze blush. Hij is vrij poederig maar omdat je dat sponsje gebruikt in plaats van een kwastje, valt het allemaal best mee. Je hele gezicht hangt niet vol ofzo.

Deze blush ruikt trouwens lekker zeg! Niet te vergelijken met dat fijne vanillegeurtje van Bourjois. Het is eerder een heel licht bloesemaroma. Ik vind het wel fijn.

Wel merk ik dat deze rouge vrij weinig pigment heeft. Ook als je hem opbouwt, krijg je geen mooie koraalkleur. Het is meer een flets lichtoranje. In mijn geval ben ik daar reuzeblij mee want felle blush vind ik minder handig, maar ik kan me voorstellen dat je dat teleurstellend vindt. Zou eigenlijk ook niet mogen, hij is duur genoeg. 16 euro geloof ik, maar ik kocht hem in de solden. Misschien is de roze versie meer gepigmenteerd?Het spiegeltje is leuk. Ik vind het altijd super als een product een ingebouwd spiegeltje heeft,  maar een nadeel is dat het spiegeltje niet ingeklapt of afgedekt kan worden, dus als je hem een tijdje meezeult, komen er sowieso krassen op. Maar goed, beter dan geen spiegeltje, in ieder geval.

En tenslotte, je kan dit sponsje niet wassen. Kan vervelend zijn, maar je kan ook gewoon een kwast pakken hoor. Ik vind deze spons echter juist super. Kan je fijn blush op je snuit "stempelen". Reuzehandig!

Dus, al bij al, een fijn product met een paar nadeeltjes. Ik koop hem waarschijnlijk niet opnieuw maar ik denk wel dat ik hem best vaak zal gebruiken.

1 opmerking: